2009. április 27., hétfő

Életreszóló élmény



Harmincadik születesnapomra fantasztikus élménnyel ajándékozott meg a családom, egy ejtőernyős tandemugrással.

Az esztergomi repülőtér volt a kiindulópont, és a Tériszony Ejtőernyősiskola kiváló tagjai vittek fel és segítettek végigcsinálni türelemmel, és rengeteg lazasággal, így sikerrel terelték el a figyelmemet az egyre szűkülő gyomromról ahogy emelkedtünk.

Aztán olyan 2-2500 m magasságban kicsapták a repülőgép ajtaját, kiültünk Zolival, integettünk a kamerába és már dőltünk is. A zuhanás rémisztő élmény volt, és miután visszarántott az ernyő és csökkent az adrenalin-szint, akkor jött a szédülés :) Így még jó, hogy videofelvétel is készült, mert elég sokminden kiesett, nagyon gyorsan történt minden.

Na de itt a videó, köszönöm a "Tériszonyos" fiúknak akik felvittek és lehoztak, és nem győzöm elégszer megköszönni a családomnak ezt a fantasztikus élményt :) Fiatalodtam tőle vagy 10 évet, és azóta megállás nélkül vigyorgok!

http://www.youtube.com/watch?v=Q0xhmVb8X-Q

Ja, és ez itt a reklám helye: www.teriszony.hu, szívből ajánlom őket!

6 megjegyzés:

Ági mama írta...

Gratulálok a bátorságodhoz!!
Biztosan felejthetetlen élmény lesz.

N Zsuzsa írta...

Bátor csaj vagy!! Nekem még a létrán is tériszonyom van!!

Maya írta...

Gratulálok a szülinapodhoz, és a bátorságodhoz ugyancsak, nem semmi, milyen nyugodtan csináltad végig, le a kalappal :-)

Fákó.Orsi írta...

Hű, nem semmi:)
Biztos maradandó élmény volt:)
Ettől én is vigyorognék éjjel nappal:)

Kriszta írta...

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok :)

Ott már mindegy, csak egyféleképpen lehet lejönni ;)

Unknown írta...

Ha 10 évet fiatalodtál, akkor most csecsemő lennél. Nem vagy te még 30 éves? :) Sokkal-sokkal fiatalabb vagy... és fantasztikus dolgokat tudsz készíteni. Nézz be a blogomba, vár rád egy meglepi.